(Nieuws) DutchMinimalist bestaat 1 jaar

Gefeliciteerd allemaal,

Sinterklaas & de kerstman zijn weer de deur uit, Oud & Nieuw is voorbij: maar wij feesten nog eventjes door! DutchMinimalist.tk bestaat namelijk vandaag (5 januari) precies 1 jaar!

Loesje - Jarig

Loesje - Jarig

Wat begon als een idee, ruim een jaar geleden (offline), om mijn leven een andere richting in te zetten, bestaan dus nu al 1 jaar in blog-vorm (1ste bericht). Het idee was om het minimaliseren van mijn leven vast te leggen. En ook om andere interessante berichten/bloggers hier omtrent te delen. Dat heeft geresulteerd in 46 berichten! En er staan steeds weer nieuwe ideeen, links, films en stukjes in “concept” om verwerkte te worden tot nieuwe berichten.

Change ahead

Change ahead

In het afgelopen jaar zijn ook een hoop dingen veranderd: van student naar young profesional, en van studentenhuis & thuiswonende naar eigen appartement. Dit (drastisch) omgooien van mijn leven heeft effect op de gestellen doelen, en plannen die gemaakt waren om die doelen te halen. Ook het samenwonen heeft hier invloed op.
De meesten doelen en plannen staan nu “on hold”. Dit omdat er het een en andere een plaatjes zal moeten krijgen en alles rustig zijn gangetje moet vinden in mijn leven. Als dit is gebeurd, kunnen de doelen worden bijgesteld en de plannen opnieuw worden gemaakt.

Het laatste is natuurlijk gunstig voor deze blog: Het zal weer genoeg inspiratie en stof geven om over te schrijven. Dus op naar het 2 jarig bestaan van DutchMinimalist!

Gegroet,
DM

Advertenties

Over Rik

Een in rotterdam wonende, door Nederlands reizende, fotograferende Limburger
Dit bericht werd geplaatst in minimaliseren, nieuws, Opruimen, privé en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s